Real Estate Agent in Future Home Real Estate 2022 at Tirana, Tirana, Albania

Website Future Home Real Estate

This Job Listing is about Future Home Real Estate in Tirana, Tirana, Albania 2022

Te kete mbaruar shkollen e larte Bachelor/Master.

Te kete pervoja te meparshme ne shitje.

Bashkepunues dhe te pelqej punen ne ekip.

Te dije nje gjuhe te huaj.

Energjik/e dhe ambicioz/e.

Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi.

Te dije te perdor programet baze kompjuterike.


Company: Future Home Real Estate
Vacancy Type: Full Time
Job Location: Tirana, Tirana, Albania
Application Deadline: N/A

Apply Here

Jobzyy.com

To apply for this job please visit .