Finance Specialist in Kontakt Al 2022 at Tirana, Tirana, Albania

Website Kontakt Al

This Job Listing is about Kontakt Al in Tirana, Tirana, Albania 2022
Specialist finance.
Me ose pa eksperience,
Diplomuar finance kontabilitet,
Kandidatet te karakterizohen nga vullneti dhe ambicia per te mesuar dhe Kontakt i ofron nje mundesi shume te mire rritje profesionale!
Dergoni Cv tuaj tani.
[email protected]

Company: Kontakt Al
Vacancy Type: Full Time
Job Location: Tirana, Tirana, Albania
Application Deadline: N/A

Apply Here

Jobzyy.com

To apply for this job please visit .